Jäsenhakemuslomake


Oheisena pdf-tiedostona on jäsenhakemuslomake. Tulosta, täytä ja postita tai lähetä sähköpostilla Päivi Schroderukselle, schroderus (at) upseeriliitto.fi.

Upseeriliiton jäsenhakemus (pdf) (543.9 KB)

Kadetin jäsenhakemus alla:Jäsenmaksun perintävaltakirja

Noin 99 % Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen palveluksessa olevista Upseeriliiton jäsenistä on toimittanut liittoon jäsenmaksun perintävaltakirjan. Valtakirjan antaneilta työnantaja pidättää jäsenmaksun suoraan palkasta.

Palveluksessa oleville upseereille on vaihtoehtona maksaa jäsenmaksu laskua vastaan, mutta tätä ei suositella. Kadeteille ja evp-jäsenille tämä on kuitenkin ainoa vaihtoehto.

Palveluksessa olevan upseerin liiton jäsenmaksu on suuruudeltaan 0,95 % verotettavasta tulosta. Lisäksi liitto perii myös Ilmavoimien Lentäjäyhdistyksen jäsenten jäsenmaksun 0,35 %.

Jäsenmaksut ovat verovähennyskelpoisia. 

UL jäsenmaksuvaltakirja (pdf) (43.2 KB)

Työttömyyskassaan liittyminen


Upseeriliiton jäsenet eivät ole automaattisesti työttömyyskassan jäseniä. Jäsenet voivat liittyä halutessaan Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Työttömyyskassan vuosimaksu vuodelta 2018 on 81 euroa.

Tulosta, täytä ja postita liiton toimistoon tai lähetä sähköpostin liitteenä sihteeri Päivi Schroderukselle, schroderus (at) upseeriliitto.fi,

Lisätietoja työttömyyskassajärjestelmästä saa Erkon ja TYJ:n sivuilta.

Työttömyyskassaan liittymisilmoitus (pdf) (10.6 KB)

Sotilasaikakauslehden tilaus

salotsikko
Sähköpostiosoite on välttämätön tilausvahvistuksellemme. Jos sinulle ei ole sähköpostiosoitetta, soita tilauksesi Erja Elopurolle (09) 6689 4013.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.Tilaajatiedot

Vahvistamme tilauksenne sähköpostitse.Yleinen palautelomake

Voit saada vastauksen palautteeseesi vain jos ilmoitat yhteystietosi.

 


Anna haluamasi yhteystiedot:Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraava linkki ei toimi